Gender Reveal Ballonnen

Ons portfolio
Ballonboeket Gender Reveal Party Baby
Gender Reveal Party Ballon Hij of Zij Prik mij
Gender Reveal Party Ballon What do you Think Blue or Pink
Gender Reveal Party Ballon Siter or Brother
Ballonboeket Gender Reveal Party
Gender Reveal Party Ballon Hotel New York Rotterdam
Ballonboeket Gender Reveal Party Hotel New York Rotterdam
Ballonboeket Gender Reveal Party
Ballonboeket Baby Geboorte Gender Reveal Party
Kadoballon He or She Gender Reveal Party met Ballon bovenop
Genderreveal Ballon He or She Pop to See Gender Reveal Party
Cloudbuster Rond Gender Reveal Party He or She Pop to See
Gender Reveal Party Ballon
Gender Reveal Party Ballon
Kadoballon Gender Reveal Party He or She met Ballon bovenop
Kadoballon Gender Reveal Party met Ballon bovenop
Gender Reveal Party Ballon Geslacht Onthulling
Cloudbuster Rond Geslacht Onthulling Gender Reveal Party Ballon met Vraagtekens
Kadoballon Gender Reveal Party He or She
Kadoballon Gender Reveal Party He or She
volgen op Flickr

 

Gender Reveal Ballonnen maken wij van 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen.

De professionele ballondecorateurs van Globos bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week Gender Reveal Ballonnen door heel Nederland en Belgie bij u thuis of op locatie. Gender Reveal Ballonnen worden kant en klaar bezorgd en alle ballonnen worden door ons gevuld.

 

 

Wat is een Gender Reveal Ballon?

Tijdens een Gender Reveal Party oftewel een Geslacht Onthulling Party wordt aan het bezoek het geslacht van de baby bekend gemaakt en dat gaat vaak op een bijzondere manier, bijvoorbeeld door het laten klappen van grote ballon (de Gender Reveal Ballon). Komen er roze ballonnetjes uit, dan wordt het een meisje en komen er blauwe ballonnetjes uit, dan wordt het een jongen. We kunnen de ballonnen vullen met helium zodat de grote ballon als een cloudbuster aan een ballongewicht, boven de grond blijft zweven. Of we vullen de ballonnen met lucht zodat u de grote ballon kunt ophangen aan het plafond.

 

Hoe werkt het bestellen van een Gender Reveal Ballon?

Zodra je de echo hebt gehad kom je bij ons langs in Spijkenisse (maak wel even een afspraak) met een gesloten of reeds geopende envelop als je je nieuwsgierigheid niet kunt bedwingen. We maken de ballon dan klaar terwijl je wacht. Dus als je meteen vanaf het echo bureau met een gesloten envelop naar Spijkenisse komt, dan geef je de envelop af en wacht je even 10 minuten in de auto. Wij maken ondertussen de envelop met de echo open, kijken wat het geslacht van het kindje is, plakken de envelop weer dicht en vullen de gender reveal ballon met roze of blauwe heliumballonnen.

 

Hoe lang blijft de Gender Reveal Ballon zweven?

De ballon is maar liefst 90cm groot! En daarom gaat er veel helium in en duurt het wel 3-5 dagen voordat de helium uitgewerkt is en de ballon niet meer zweeft. De gender reveal ballon kun je dus best 1, 2 of zelfs 3 dagen voor de gender reveal party komen halen. PS. We bieden ook de goedkopere gender reveal ballon aan met lucht maar deze zweeft dus niet en zal je zelf moeten ophangen. Deze ballon kun je ook prima enkele dagen van te voren al afhalen.

Gender Reveal Ballon

 

Bezorgen jullie ook Gender Reveal Ballonnen?

Ja, wij bezorgen ook maar u moet begrijpen dat we niet voor 1 ballon kunnen rijden omdat dat niet rendabel is. Als u echt niet kunt afhalen of u bestelt extra ballonnen, dan kunnen we een in enkele gevallen een uitzondering maken maar dan komen er wel bezorgkosten bij van 0.50 euro per km vanaf Spijkenisse (viceversa).

 

Past de Gender Reveal Ballon in de auto?

Ja, wij hebben nog nooit eerder meegemaakt dat de ballon niet in de auto past. Hij past altijd wel op de achterbank of in de achterbak met de bank neergeklapt. Of anders in het ergste geval past hij altijd wel op de bijrijdersstoel. Zorg uiteraard wel dat de auto enigszins is opgeruimd van scherpe dingen en kom niet met 4 personen ;-) De ballon lijkt erg kwetsbaar maar kan best wel wat hebben.

 

Hoe wordt de Gender Reveal Ballon verpakt?

De ballon wordt niet verpakt maar krijg je gewoon los mee. Aan de ballon zit een lint waaraan je hem vast kunt houden zodat hij niet de lucht in gaat. Als je met de metro komt kunnen we de ballon eventueel nog in een zak doen zodat de ballon wat makkelijker te dragen is.

 

Geslacht is ook voor mijzelf een verrassing

Geef dan de ongeopende envelop met daarin het geslacht van jullie baby (en eventueel de grote doos als jullie daarvoor kiezen) bij ons af in Spijkenisse en kom een half uurtje later de ballon weer ophalen. In de tussentijd vullen wij de grote (ondoorzichtige) ballon met roze of blauwe ballonnetjes. Zo ervaren jullie dezelfde verassing als de rest van het bezoek.

  Tip!

Vraag het echobureau om na de echo het geslacht van jullie kindje aan ons te mailen of door te bellen. Onderweg hier naar toe maken wij alvast de gender reveal ballon. Geen wachttijd dus :-)

 

Kan er ook confetti in de Gender Reveal Ballon?

We doen er liever geen conffeti in. De ballon kan tijdens het vullen makkelijk klappen en dan ligt alles hier onder de confetti en dat hebben we liever niet. Echter hebben we wel 1 soort gender reveal ballon waar alleen confetti in zit en geen heliumballonnetjes, zie onder.

 

Uit welke Gender Reveal Ballonnen kan ik kiezen?

We bieden verschillende gender reveal ballonnen, met of zonder opdruk (zolang de voorraad strekt). We krijgen vaak de vraag of we ook andere kleuren gender reveal ballonnen kunnen leveren. Dat is geen enkel probleem, we hebben immers alle kleuren van de regenboog maar zwart is de enige kleur ballon waar je niet doorheen kunt kijken.

Let op! De onderstaande gender reveal ballonnen met die confetti eronder, heeft confetti en geen kleine heliumballonnen er in. Deze ballonnen zijn ook wat kleiner dan de rest (60cm i.p.v. 90cm.).

Gender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal BallonGender Reveal Ballon

 

Prijslijst


Gender Reval Ballonnen Prijs incl. BTW
Bedrukte Gender Reveal Ballon met Helium (zweeft) 35 euro
Onbedrukte Gender Reveal Ballon met Helium (zweeft) 30 euro
Gender Reveal Ballon met lucht (ophangen) 15 euro
Bezorgkosten vanaf Spijkenisse
Bij grotere opdrachten rekenen we minder of geen bezorgkosten.
0.50 euro p/km

Mail mij snel een offerte!

 

Alternatieve Geslachtsonthullingen

We kunnen eventueel een grote doos (door jullie zelf te versieren en mee te nemen) voor jullie vullen met heliumballonnen. Op het moment dat de doos geopend wordt, zweven de roze en/of blauwe ballonnen naar boven. Of doe eens inspiratie op op Pinterest en laat je verbazen wat we allemaal kunnen doen met onze ballonnen en jullie gender reveal party.

 

Zelf doen

Als u zelf een Gender Reveal Ballon wilt maken, dan kunt u de losse ballonnen en toebehoren bestellen via onderstaande links.

  1. Grote 90cm Ballonnen
  2. Kleine 5inch Ballonnetjes