Ballonnen nodig? #1 website voor het vergelijken van ballonnen en prijzen!
  vandaag besteld, morgen in huis
Koningsdag

Koningsdag

Koningsdag

ASSORTIMENT 2024

SHOP NU

Foto: Freepik

Rotterdams Ballonnenbedrijf

Welkom bij de webshop van het Rotterdams Ballonnenbedrijf, een online feestwinkel met een assortiment van tientallen (feest) winkels die een scala aan producten aanbieden, van ballonnen tot aan allerlei soorten feestartikelen. De webshop van het Rotterdams Ballonnenbedrijf is een typische affiliatewebsite, wat betekent dat wij een kleine commissie ontvangen van verkopers wanneer je via onze links aankopen doet. De informatie en content bij de categorieën is afkomstig van de verkopers zelf of gegenereerd door AI. Wij hebben geen winkel en verkopen deze producten niet zelf, maar verwijzen je door naar deze verkopers.

Onze merken


amscan anagram boland folat globos haza partydeco partyxplosion qualatex

 

Ballonnen en Helium

Ballonnen en Helium

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf bezorgt 24 uur per dag, 7 dagen per week kant en klare helium gevulde ballonnen in Rotterdam en omstreken. Maar wist je dat je ook zelf ballonnen kunt vullen met helium? Onze wegwerp heliumtankjes zijn verkrijgbaar met en zonder ballonnen en kunnen per post bij je thuis bezorgd worden. Met deze heliumtankjes kun je zelf eenvoudig 30 tot 50 ballonnen vullen met helium.

Je kunt de lege heliumtank bij het grofvuil zetten of je brengt hem naar de gemeentewerf en levert hem in bij het oud ijzer. Er zit geen borg op statiegeld op een heliumtank.

Heliumtank bestellen

 

Ballonnen Boog maken

Ballonnen Boog maken

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in het maken van deze opvallende (halve) organische of traditionele ballonbogen en bezorgt deze kant en klaar in Rotterdam. Maar wist je dat je deze ballondecoraties ook zelf kunt maken? Het maken van een ballonboog vereist enkele basisbenodigdheden en een beetje creativiteit. Op Amazon zijn complete sets te koop met daarin alle ballonnen, benodigdheden en een handleiding om zelf een organische ballonboog te maken.

De tijd die nodig is om een ballonnenboog te maken varieert afhankelijk van factoren zoals grootte en complexiteit van de boog en kan zomaar een aantal uren duren. Gebruik altijd een elektrische ballonnenpomp om sneller ballonnen te kunnen blazen. Echter kunnen we ons voorstellen dat als je - afgezien van het aantal uren werk dat je er aan hebt - een set ballonnen en een dure pomp moet kopen, je net zo goed een professioneel bedrijf als het Rotterdams Ballonnenberijf in kunt schakelen.

Heb je een mooie (halve) boog gevonden op Amazon? Laat hem naar ons versturen en wij bezorgen hem kant en klaar bij je thuis of op locatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via Whatsapp: 010-3073668

(halve) Ballonbogen op Amazon

 

Ballonnen bedrukken

Ballonnen laten bedrukken

Niet de ballonnen kunnen vinden die je zoekt? Of zoek je ballonnen met je eigen logo of persoonlijke tekst? Waarom laat je ze dan niet maken? Ballondrukkerij bedrukt ballonnen met ieder gewenste opdruk al vanaf 25 stuks en binnen enkele dagen. Voor zowel particulieren en bedrijven. Waar wacht je nog op?

Ballonnen worden bedrukt door middel van zeefdruk. Hierbij wordt een zeef, die is voorzien van een sjabloon met jouw gewenste afbeelding of tekst, over de ballon geplaatst. Vervolgens wordt inkt over de zeef verspreid en met een rakel door de openingen van het sjabloon op de ballon gedrukt. Hierdoor wordt de afbeelding of tekst op de ballon gedrukt. Deze methode zorgt voor heldere en duurzame bedrukkingen op de ballonnen.

Ballonnen laten bedrukken

 

Ballon versturen

Ballon versturen per Post

deBallonnensite.nl verstuurt net als Greetz helium ballonnen per post voor een feestelijk verrassing bij de ontvanger. Of het nu gaat om een huwelijk, geboorte, beterschap, verjaardag of andere felicitatie, voor elke gelegenheid hebben ze de perfecte ballon. Stuur een ballon per post en laat je dierbaren weten dat je aan ze denkt.

Ballon versturen per post

 

Wat is het verschil tussen een folieballon en een latex ballon?

Folieballonnen en latex ballonnen verschillen op verschillende manieren. Folieballonnen zijn gemaakt van Mylar, een flexibele polyesterlaag welke lijkt op aluminium, terwijl latex ballonnen van natuurlijk rubber zijn gemaakt. Folieballonnen kunnen wel weken tot maanden opgeblazen blijven, terwijl latex ballonnen poreuzer zijn en meestal slechts één dag meegaan en gevoeliger zijn voor klappen. Latex ballonnen kunnen verschillende vormen aannemen en zijn biologisch afbreekbaar, terwijl folieballonnen in diverse vormen beschikbaar zijn maar niet biologisch afbreekbaar zijn. Folieballonnen zijn over het algemeen duurder dan latex ballonnen.

Welke ballonnen zijn geschikt voor Helium?

Ballonnen geschikt voor helium zijn alle latex ballonnen vanaf 9 inch (23 cm) en alle folieballonnen vanaf 18 inch (45cm). Kleinere ballonnen zullen niet blijven zweven omdat daar te weinig helium in gaat. Let ook op afbeeldingen of tekst op de ballon. Zit het tuutje van de ballon bovenop, dan is deze niet geschikt voor helium. De tekst of afbeelding zal dan namelijk op zijn kop komen te staan.

Hoe lang blijft een heliumballon zweven?

De zweeftijd van een heliumballon kan variëren, afhankelijk van het type en formaat. Over het algemeen geldt dat in grotere ballonnen meer helium gaat en daardoor langer blijven zweven. Latex ballonnen blijven meestal slechts enkele uren tot een paar dagen zweven, terwijl folieballonnen aanzienlijk langer kunnen zweven, soms dagen tot zelfs weken. De meeste folieballonnen kunnen ook steeds worden bijgevuld, waardoor ze zelfs maandenlang in de lucht kunnen blijven. De exacte zweeftijd per type ballon, vind je in de Qualatex Helium Chart.

Hoeveel gewicht kan een heliumballon tillen?

Een standaard heliumballon van 11 inch (30cm) kan ca. 10 gram optillen. Aan ballongewichtjes van 170 gram kun je dus max 17 heliumballonnen knopen. Over het algemeen geldt dat in grotere ballonnen meer helium gaat en daardoor meer draagvermogen hebben. Het exacte draagvermogen per type ballon, vind je in de Qualatex Helium Chart.

Hoeveel ballonnen kun je vullen met een heliumtank?

Het aantal ballonnen dat je kunt vullen met een heliumtank varieert afhankelijk van de grootte van de tank en de grootte van de ballonnen. Over het algemeen kun je met deze standaard wegwerp heliumtankjes - die je o.a. ook bij de Action vindt - ongeveer 30 tot 50 ballonnen van 9 inch (23cm) vullen. De exacte hoeveelheid helium wat in een ballon gaat, vind je in de Qualatex Helium Chart.

 

Zoek

Doorzoek alle producten binnen