Ballonoplating

 • Heliumballonnen Ballonoplating Start Bouw Heerlijk Heenvliet

  Heliumballonnen Ballonoplating Start Bouw Heerlijk Heenvliet

 • Heliumballonnen Ballonoplating Uitvaart de Ommering Spijkenisse

  Heliumballonnen Ballonoplating Uitvaart de Ommering Spijkenisse

 • Heliumballonnen Ballonoplating Kennedyschool Hendrik Ido Ambacht

  Heliumballonnen Ballonoplating Kennedyschool Hendrik Ido Ambacht

 • Heliumballonnen Ballonoplating

  Heliumballonnen Ballonoplating

Ballonoplating maken wij van 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen.

De professionele ballondecorateurs van Globos bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week Ballonoplating door heel Nederland en Belgie bij u thuis of op locatie. Ballonoplating worden kant en klaar bezorgd en alle ballonnen worden door ons gevuld.

 

Wat is een ballonoplating

Een ballonoplating is het oplaten van een aantal heliumgevulde ballonnen in de lucht, hetzij honderden heliumballonnen tegelijk vanuit een groot relaesenet of de heliumballonnen zijn voorzien van een lintje en worden vanuit de hand de lucht in gelaten.

Ballonnenwedstrijd

Vaak worden aan de lintje onder de ballonnen een wedstrijdkaartje geknoopt en is de ballonoplating ineens een ballonnenwedstrijd geworden. Diegene van wie de heliumballon het verste weg wordt terug gevonden en door de vinder retour gestuurd wordt, is de winnaar.

Denk aan het milieu!

Alles wat omhoog gaat, komt ook een keer weer naar beneden, denk daaraan a.u.b. Latex ballonnen zijn 100% biologisch afbreekbaar maar gebruik bij het buiten oplaten van helium nooit kunststof lintjes, snelsluiters, LED lampjes, sterretjes of geplastificeerde wedstrijdkaartjes want deze extra attributen zijn dat niet. Ook folieballonnen of ballonnen oplaten in clusters is uitgesloten.

Zoekt u een alternatief voor een ballonoplating? Ballonwanden kunnen ook gevuld worden met helium en de lucht in gelaten. Echter zit deze wel met 2 lange touwen vast zodat de ballonnen na de oplating weer naar beneden kunnen worden gehaald en opgeruimd.

 

Prijslijst


Decoratie Prijs incl. BTW
Heliumballonnen aan in water oplosbare, 100% biologisch afbreekbare lintjes 1.30 euro p/st.
Heliumballonnen zonder lint (dus die opgelaten worden vanuit een net) 1 euro p/st.
Releasenet vanaf 200 ballonnen 65 euro p/st.
Bezorgkosten vanaf Spijkenisse
Bij grotere opdrachten rekenen we minder of geen bezorgkosten.
0.50 euro p/km

Mail mij snel een offerte!

 

Levensduur

De zweeftijd van 11 inch latex heliumballonnen bedraagt ca. 12 - 14 uur. We kunnen deze ballonnen eventueel behandelen met HI-FLOAT (een dun onzichtbaar beschermlaagje aan de binnenkant van de ballon waardoor de helium minder snel de ballon verlaat) zodat de ballonnen ca 1 - 2 dagen blijven zweven. De meerprijs voor deze behandeling bedraagt 0,50 euro per ballon.

Heliumballonnen die buiten worden gebruikt, zijn echte windvangers en zweven daarom nooit altijd 100% rechtop naar boven. Zorg er daarom altijd voor dat heliumballonnen buiten nergens tegenaan kapot kunnen waaien.

Latex ballonnen kunnen slecht tegen zon, wind en warmte. Het biologisch afbraakproces (verkleuren, glans verliezen en leeglopen van de ballonnen) zal daardoor ongewild veel sneller verlopen als normaal. Lichtere kleuren reflecteren het zonlicht en vergaan minder snel dan donkere kleuren ballonnen die het zonlicht juist absorberen. Water (regen) op de ballonnen laten de ballonnen licht aan elkaar kleven en knappen dus sneller als de naastgelegen ballon - waar deze aan vast kleeft - ook knapt. Ervaring leert dat als ballonnen knappen door de zon en hitte, dit gebeurt in het eerste uur.

 

Zelf doen

Als u zelf heliumballonnen wilt vullen, dan kunt u de losse ballonnen en toebehoren bestellen via onderstaande links.

 1. Ballonnen
 2. Helium
 3. Ballonlint (in water oplosbaar en 100% biologisch afbreekbaar)
 4. Releasenetten