Ballonnencijfers-ballonnenletters

 • Balloncijfer 3 jaar Watertuin Spijkenisse

  Balloncijfer 3 jaar Watertuin Spijkenisse

 • Diverse Balloncijfers Cultureel Centrum Cascade Hendrik Ido Ambacht

  Diverse Balloncijfers Cultureel Centrum Cascade Hendrik Ido Ambacht

 • Diverse Balloncijfer 50

  Diverse Balloncijfer 50

 • Balloncijfers 40 Jaar Rood Zwart

  Balloncijfers 40 Jaar Rood Zwart

 • Diverse Balloncijfer 9

  Diverse Balloncijfer 9

Ballonnencijfers Ballonnenletters maken wij van 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen.

De professionele ballondecorateurs van Globos bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week Ballonnencijfers Ballonnenletters door heel Nederland en Belgie bij u thuis of op locatie. Ballonnencijfers Ballonnenletters worden kant en klaar bezorgd en alle ballonnen worden door ons gevuld.

 

Wat is een ballonnencijfer / ballonnenletter

Een balloncijfer / ballonletter is een frame in de vorm van een cijfer of letter (maar we kunnen iedere denkbare vorm maken) met een diameter van 130cm welke is omkleed met kleine 5 inch ballonnen. Deze ballondecoratie is bedoelt om op te hangen of ergens tegenaan te zetten maar ook leuk om voor je vast te houden als levensgroot fotolijstje.

 

Prijslijst


Decoratie Prijs incl. BTW
Ballonnencijfer / Ballonnenletter 110 euro p/st.
Bezorgkosten vanaf Spijkenisse
Bij grotere opdrachten rekenen we minder of geen bezorgkosten.
0.50 euro p/km

Mail mij snel een offerte!

 

Levensduur

De houdbaarheid van zo'n ballondecoratie bedraagt 1 - 3 weken. Een ballonnencijfer / ballonnenletter welke binnen gebruikt wordt, zal langer mee gaan dan een soortgelijke ballondecoratie buiten die veel meer van invloed is op het weer.

Latex ballonnen kunnen slecht tegen zon, wind en warmte. Het biologisch afbraakproces (verkleuren, glans verliezen en leeglopen van de ballonnen) zal daardoor ongewild veel sneller verlopen als normaal. Lichtere kleuren reflecteren het zonlicht en vergaan minder snel dan donkere kleuren ballonnen die het zonlicht juist absorberen. Water (regen) op de ballonnen laten de ballonnen licht aan elkaar kleven en knappen dus sneller als de naastgelegen ballon - waar deze aan vast kleeft - ook knapt. Ervaring leert dat als ballonnen knappen door de zon en hitte, dit gebeurt in het eerste uur.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.

 

Zelf doen

Als u zelf een ballonnencijfer / ballonnenletter wilt maken, dan kunt u de losse ballonnen en toebehoren bestellen via onderstaande links.

 1. Kleine Ballonnen