Cloudbusters

Cloudbuster Rond Restaurant Koningshove Klaaswaal

Cloudbusters maken wij van 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen.

De professionele ballondecorateurs van Globos bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week Cloudbusters door heel Nederland en Belgie bij u thuis of op locatie. Cloudbusters worden kant en klaar bezorgd en alle ballonnen worden door ons gevuld.

 

Wat is een cloudbuster

Een cloudbuster is een grote helium gevulde latex- of folieballon aan een 2 a 3 meter lang lint. Een ballongewicht (vaak een stevige kleine ballon in bijpassende kleur, gevuld met zand of water) zorgt dat de cloudbuster niet wegzweeft. De knoop van de grote ballon wordt afgewerkt met een trosje van 4 kleine ballonnetjes. Cloudbusters worden vaak per 2 aan weerszijden van de ingang geplaatst, waar gasten tussendoor naar binnen gaan maar cloudbusters zijn ook uitermate geschikt ter decoratie / opvulling van (grote) ruimten.

 

Prijslijst


Decoratie Prijs incl. BTW
Cloudbuster met ronde topballon zonder bedrukking 25 euro p/st.
Cloudbuster met ronde topballon met standaard bedrukking 30 euro p/st.
Cloudbuster met confetti in een transparante topballon. 30 euro p/st.
Cloudbuster met hart-vormige topballon 30 euro p/st.
Cloudbuster met ronde topballon bedrukt met eigen logo 110 euro per paar
Bezorgkosten vanaf Spijkenisse
Bij grotere opdrachten rekenen we minder of geen bezorgkosten.
0.50 euro p/km

Mail mij snel een offerte!

 

Levensduur

De zweeftijd van een coudbuster met een latex topballon bedraagt ca. 5 dagen. De zweeftijd van een cloudbuster met een folieballon bovenop kan wel weken of maanden blijven zweven en is zelfs steeds bij te vullen met helium.

Cloudbusters zijn echte windvangers en blijven buiten daarom nooit altijd 100% rechtop staan maar waaien een beetje heen en weer. Zorg er daarom altijd voor dat een cloudbuster nergens tegenaan kapot kan waaien. Als de cloudbusters binnen moeten komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Latex ballonnen kunnen slecht tegen zon, wind en warmte. Het biologisch afbraakproces (verkleuren, glans verliezen en leeglopen van de ballonnen) zal daardoor ongewild veel sneller verlopen als normaal. Lichtere kleuren reflecteren het zonlicht en vergaan minder snel dan donkere kleuren ballonnen die het zonlicht juist absorberen. Water (regen) op de ballonnen laten de ballonnen licht aan elkaar kleven en knappen dus sneller als de naastgelegen ballon - waar deze aan vast kleeft - ook knapt. Ervaring leert dat als ballonnen knappen door de zon en hitte, dit gebeurt in het eerste uur.

 

Zelf doen

Als u zelf een cloudbuster wilt maken, dan kunt u de losse ballonnen en toebehoren bestellen via onderstaande links.

  1. Grote Ballonnen
  2. Kleine Ballonnen onder de Knoop
  3. Helium
  4. Ballongewichten
  5. Lint

Als topballon kunt u eigenlijk alle heliumballonnen wel gebruiken welke u vindt op Ballonartikelen.NL