Ballonpilaren

Ballonpilaar Breed Rond JIJ mode Roosendaal

Ballonpilaren maken wij van 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen.

De professionele ballondecorateurs van Globos bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week Ballonpilaren door heel Nederland en Belgie bij u thuis of op locatie. Ballonpilaren worden kant en klaar bezorgd en alle ballonnen worden door ons gevuld.

 

Wat is een ballonpilaar

Een ballonpilaar is een staander van 11 inch ballonnen met daar bovenop een grote (hart)ballon met een diameter van maarliefst 90cm die vaak per 2 aan weerszijden van de ingang worden geplaatst, waar gasten tussendoor naar binnen gaan. Een ballonpilaar voor de deur is een opvallende blikvanger en een hartelijk welkom voor uw gasten bij een huwelijk, een opening of ieder andere feestelijke gelegenheid.

 

Prijslijst


Decoratie Prijs incl. BTW
Ballonpilaar met ronde topballon zonder bedrukking 40 euro p/st.
Ballonpilaar met ronde topballon met standaard bedrukking 45 euro p/st.
Ballonpilaar met hart-vormige topballon 40 euro p/st.
Ballonpilaar met ronde topballon bedrukt met eigen logo 140 euro per paar
Bezorgkosten vanaf Spijkenisse
Bij grotere opdrachten rekenen we minder of geen bezorgkosten.
0.50 euro p/km

Mail mij snel een offerte!

 

Levensduur

De houdbaarheid van een ballonpilaar bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonpilaar die buiten tegen de ingang staat, is beter vast te zetten en daarmee wat minder kwetsbaar dan een ballonpilaar die vrij staat. Zorg er daarom altijd voor dat wij de ballonpilaar ergens tegenaan vast kunnen zetten zodat deze niet kan omwaaien bij slecht weer. Als de ballonpilaar binnen moet komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Latex ballonnen kunnen slecht tegen zon, wind en warmte. Het biologisch afbraakproces (verkleuren, glans verliezen en leeglopen van de ballonnen) zal daardoor ongewild veel sneller verlopen als normaal. Lichtere kleuren reflecteren het zonlicht en vergaan minder snel dan donkere kleuren ballonnen die het zonlicht juist absorberen. Water (regen) op de ballonnen laten de ballonnen licht aan elkaar kleven en knappen dus sneller als de naastgelegen ballon - waar deze aan vast kleeft - ook knapt. Ervaring leert dat als ballonnen knappen door de zon en hitte, dit gebeurt in het eerste uur.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen. Dit geldt niet voor de grote ballon bovenop.

 

Zelf doen

Als u zelf een ballonpilaar wilt maken met bijvoorbeeld een balloonvine (ballonnenstrip), dan kunt u de losse ballonnen en toebehoren bestellen via onderstaande links.

  1. Balloonvine
  2. Ronde ballonnen voor de onderkant
  3. Topballonnen (effen)
  4. Topballonnen (hart)
  5. Topballonnen (cijfers)
  6. Topballonnen (letters)