Ballonbogen

Ballonboog 6m Opening KFC Rijswijk

Ballonbogen maken wij van 100% biologisch afbreekbare latex ballonnen.

De professionele ballondecorateurs van Globos bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week Ballonbogen door heel Nederland en Belgie bij u thuis of op locatie. Ballonbogen worden kant en klaar bezorgd en alle ballonnen worden door ons gevuld.

 

Wat is een ballonboog

Een ballonnenboog is een boog van 11 inch ballonnen die vaak voor de ingang wordt geplaatst, waar gasten onderdoor naar binnen gaan. Een ballonnenboog voor de deur is een opvallende blikvanger en een hartelijk welkom voor uw gasten bij een huwelijk, een opening of ieder andere feestelijke gelegenheid.

Welke lengte heb ik nodig

In het algemeen geldt. Voor een normale voordeur van een woonhuis kiest u een lengte van 5 meter (2m omhoog, 1m opzij en weer 2m naar beneden). Voor een dubbele deur van bijv. een winkel kiest u een lengte van 6 meter (2m omhoog, 2m opzij en weer 2m naar beneden).

Om de lengte te bepalen kunt u ook de volgende formules gebruiken.

 

Prijslijst


Decoratie Prijs incl. BTW en montage
Ballonboog 5m. 100 euro p/st.
Ballonboog 6m. 120 euro p/st.
Ballonboog 7m. 140 euro p/st.
Ballonboog 8m. 160 euro p/st.
Bezorgkosten vanaf Spijkenisse
Bij grotere opdrachten rekenen we minder of geen bezorgkosten.
0.50 euro p/km

Mail mij snel een offerte!

 

Levensduur

De houdbaarheid van een ballonnenboog bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonnenboog die buiten tegen de ingang staat, is prima vast te zetten en daarmee veel minder kwetsbaar dan een ballonnenboog die vrij staat. Zorg er daarom altijd voor dat wij de ballonnenboog ergens tegenaan vast kunnen zetten zodat deze niet kan omwaaien bij slecht weer. Als de ballonnenboog binnen moet komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Latex ballonnen kunnen slecht tegen zon, wind en warmte. Het biologisch afbraakproces (verkleuren, glans verliezen en leeglopen van de ballonnen) zal daardoor ongewild veel sneller verlopen als normaal. Lichtere kleuren reflecteren het zonlicht en vergaan minder snel dan donkere kleuren ballonnen die het zonlicht juist absorberen. Water (regen) op de ballonnen laten de ballonnen licht aan elkaar kleven en knappen dus sneller als de naastgelegen ballon - waar deze aan vast kleeft - ook knapt. Ervaring leert dat als ballonnen knappen door de zon en hitte, dit gebeurt in het eerste uur.

Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.

 

Zelf doen

Als u zelf een ballonboog wilt maken met bijvoorbeeld een balloonvine (ballonnenstrip), dan kunt u de losse ballonnen en toebehoren bestellen via onderstaande links.

  1. Balloonvine (lees de vragen en antwoorden voor uitleg)
  2. Ballonnen

Gebruik voor een ballonboog ballonnen met een verticale diameter van van ongeveer 30cm en blaas deze op tot een horizontale diameter van 20cm (gebruik hiervoor een kartonnen doos met daarin een gat van 20cm.

U kunt ballonnen gebruiken zonder bedrukking of met een standaard bedrukking van een bepaald thema of u we kunnen de ballonnen bedrukken met uw eigen tekst of logo.